söndag 29 januari 2012

Att storhandla är inte lätt...


... när man varken har bil eller körkort. Idag provar vi någe nytt.. vi tar en promenad bort till Willys, o så får det bli taxi hem med varorna. Det är ju inte alltför långt. Men först en korv på coopfiket...lite mys.

4 kommentarer:

Anonym sa...

....eller så kan man kolla med grannen ;-)....
Kram/G

Kersti sa...

Alla sätt som fungerar är bra. Jag köpte en cykelkärra tillsammans med en granne. Men det fungerar inge vidare så här på vintern.
Nu har vi fått lite snö och temperaturen sjunker. Kram från Enskede

annika sa...

En "dramaten" och ryggsäck brukar jag använda ibland. Men då kan jag åka buss nästan hela vägen hem...Å det brukar lätt bli nån kasse också...

Elisabeth sa...

aNONYM G: Tack fina grannen! Men du vet hur det är.. man vill inte vara till besvär heller. Sen vet jag ju hur oerhört snäll du är och vill vara... och jag är glad att du finns där. Bakom dörren bredvid. Varm kram..

kERSTI; Ja, men det vore ju också en idë... en cykelkärra! Kanske kan man hitta en billig sådan när våren kommer. Just nu har vi -11 grader, och rätt mycket snö... så det gäller att gå rätt fort när man går ut. Brrr! Varm kram..

aNNIKA: Ja, men vad ni är påhittiga, måte jag skriva! En "dramaten" vore ju inte heller så fel! Men även om vi tar bussen så blir det en bit att gå hem sen... Varm kram..