onsdag 30 november 2011

Klockan är snart sju...

... och det är en annorlunad morgon. Igen då.
Jag sitter i köket, Carolina står i hallen och fixar håret, och i vardagsrummet ligger min syster och sover. Hon kom igår...
"Mamma mår inte så bra"... hur många gånger har jag skrivit det? Å nu skriver jag det igen... mamma mår inte så bra.
Vad förämringen beror på just nu vet vi inte... men det är kämpigt för henne. För pappa med. Jag skriver inte så mycket mer om det... hur dålig hon var när jag kom dit igår. Har vi tur, vilket jag bad Gud om inatt när jag gick och la mig, så kanske det vänder. Igen då.

Å det är då allting annat... precis allting annat... måste få vara.

3 kommentarer:

Marjatta sa...

Vännen min..har inte läst på några dagar då min stora syster fått en hjärt infarkt..jag ber för dig, och de dina, och hoppas det vänder även denna gång för din lilla mamma, har inte ord för allt det svåra ni drabbas av gång på gång.
Ljus, kärlek, och varma styrke kramar till er alla med hopp om en fin dag.

Unknown sa...

Hoppas att lilla Mor blir bättre snart igen ♥

Kramen om er alla
Eva

Elisabeth sa...

mARJATTA: Tack, min vän! Hur är det med din syster? Det är alltid svårt när någon nära drabbas av sjukdom.. oavsett vilken sjukdom. Man blir så krasst medveten om hur fort det kan gå.. och hur viktigt det är att fylla just idag med det vi vill.. för imorgon kan det vara försent. Jag hoppas att din syster mår bättre nu..
Jag hoppas också att det ska få vända lite för mamma nu.. än om vi alla ligger i ständig beredskap ... tar en dag i taget... då vi vet hur dåligt hennes hjärta är, och att hon aldrig kan bli frisk. Men som sagt... en dag i taget. I tanken skickar jag ett ljus tänt med hopp både till dig och din syster... tack för att du finns, Marjatta! Varm kram..

eVA: Tack, min vän! Ja, vi tar en dag i taget.. att hon iallafall får vara med oss ett tag till.. men utan att det måste bli ännu sämre. Varm kram..