onsdag 7 september 2011

"Oavsett vad"...

... så ska jag alltid vara stark!" Så har jag fått lära mig... så jag måste väl vara det då, tänker jag. Stark. Oavsett vad.

Men egentligen så är min åsikt en helt annan... det är de som kan, och tillåts vara svaga ibland som är de verkligt starka.

Men det beror väl lite på hur man väljer att se det...

7 kommentarer:

en annan sa...

Det är (som alltid) en tolkningsfråga, bara det att man inte alltid orkar tolka. *kram*

Anonym sa...

Så är det nog men sen kan man inte vara stark alltid. Stämmer inte heller med uttrycket ensam är stark. Ibland måste man få bli det lilla barnet som är i behov av tröst och andra som fattar ens beslut. Om så bara för 15min.
Kramar om i höstrusket

Elisabeth sa...

eN ANNAN: Ja, så är det, och det är också beroende på vem som tolkar! Varm kram..

aNONYM: Jag kan bara hålla med i allt du skriver.. kloka ord! Varm kram..

Marjatta sa...

Så sanna ord..stark är den som kan le åt sin svaghet. Jag önskar dig vännen, och din fina Carolina, en fin helg med varma tankar, och styrkekramar i allt det svåra ni har framför er.

kajsa sa...

Det är en styrka att kunna vara svag! Kram

Anonym sa...

Vill bara skicka en kram
och varma tankar till dej och din fina dotter!
Kia

Elisabeth sa...

mARJATTA: Tack, min vän, för din omtanke och värme! Den verkliga styrkan ligger hos dem som prövas av livet, men ändå har livsgnistan och modet att resa sig igen. Varm kram..

kAJSA: Så sant, min vän! Å det krävs också styrka att se denna svaghet som styrka hos andra. Jag tror att vi ofta har lätt att döma andra människors svaghet, men desto svårare att se styrkan hos dessa människor. Att dom tar sig igenom, menar jag... Varm kram..

kIA: Tack snälla Kia! Kramar, om än i tanken, värmer så så mycket nu! Kramar som ges, och fås, är bara ett annat ord, för bärkraft.. Varm kram..