söndag 11 september 2011

Bondens Marknad och Min billiga pepparkaka...

... är mycket trevligare att skriva än lördag och söndag. Orden lördag och söndag... lördag och söndag... lördag och söndag... har också blivit så... ja, rätt ofta åt måstehållet nu, och ibland ganska så ångestladdat. "Vad ska vi hitta på för mys till helgen då?" är alltid den stående frågan när helgen närmar sig.

Det är ju inte så att vi dör av det... varken Carolina eller jag... men att hålla varandra uppe... hela hela tiden medvetna om att ingen annan kommer att ringa på dörren för att göra det... ja, då måste det bli... hålla uppe varandra. Å det är fortfarande inte lätt med ensamhet mitt i svårt...

Igår var vi iallafall på "Bondens Marknad" nere på stan. Köpte en gurka och lite sallad... hade en mysig stund... och gick hem i spöregnet!!

Idag har vi tvättat och städat lite, och jag har bakat "Min billiga pepparkaka". För lite gofika måste vi ju ha till teven ikväll...

Så Bondens Marknad och Min billiga pepparkaka blev bra dagar den här veckan ...

Tillägg: Jag skrev nyss "det är ju inte så att vi dör av det"... och som för att bekräfta lite av det så tänkte jag lägga in en bild av Carolina som för en stund sedan gick omkring i en hemmagjord ansiktsmask av choklad och äggula! Hon såg rätt rolig ut, ska jag säga... men hon ville av någon anledning INTE vara med på någon bild!! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar i alla fall som ni gör det bästa av er svåra situation! Lite roligt med ansiktsmask. Och mjuk pepparkaka! Mums!
Kramar från Marie i Göteborg

Elisabeth sa...

mARIE: Tack snälla Marie! Ja, livet är alldeles för värdefullt för att överge. När det går som tyngst så får man bara spotta lite extra i nävarna... eller åteminstone måste varje mamma göra det! Synd att jag inte fick visa upp ansiktsmasken... då hade du fått skratta lite! Varm kram..