onsdag 28 juli 2010

"Jag är ingen särskild...

... mens du är underbar". Ord som Jonas Gardell sjöng igår på Allsången. Jag fick svälja åtskilliga gånger när han sjöng...

... och inte blev det bättre när "Idolerna" uppträdde. Då tänkte jag bara "hoppas hoppas hoppas att Sven-Erik ser det här". Att han fick se Svenne och de andra grabbarna... höra Caddillac... och kanske kanske kanske... minnas dom.

..........

Igår blev det återlämning av filmer till biblioteket, och inköp av mazariner till Allsången. Sen gick vi ju förstås och kollade in "alla snygga höstkläder" som börjat komma in, och som Carolina önskar sig. Jo, men sådant är viktigt... och att önska kostar ingenting.

Vi har alltmer börjat prata om SE... lite i vår egen takt... minnas och skratta åt det ljusa och roliga. Å kanske livsviktigt nu... hålla fast vid de ljusa minnena, då vi vet att resan kommer att bli mörkare. Vi nuddar vid det ibland... den dagen då pappa inte längre kan mer. Men vi nuddar det fort... och lika fort bort.

Nu ska vi gå och hälsa på mamma på sjukhuset... hon behöver det.

5 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Du är särskild och C. är särskild och ni är särskilt viktiga för varandra och särskilt särskilda för oss som följer din blogg. Vi är alla särskilda och vi får vara det också. (Oooh, nu blev det lite filosofiskt =)
kramar till alla särskilda...

Anonym sa...

Åh kära du, även mitt inlägg igår berörde denna underbara sång. Jag tror att vi kände samma känslor och ändå inte, förstår du hur jag tänker? Hoppas det! Styrka till dig/c

caja sa...

sry, avtryckarfingern var före sin tid idag...inlägget före detta kom från mig.//c

Elisabeth sa...

rUTA ETT: Tack snälla! Å somligt kan jag hålla med dig om... att C är särskild, och att vi är särskilt viktiga för varandra just nu, och att vi alla är särskilda. Sen vet du ju det här med jag-tänket...
Varm kram till en riktigt särskilt underbar person... Kram..

cAJA: Jo, jag förstår, kära vän... längtan finns alltid i den vackraste kärleken. Den som egentligen inte behöver några ord, men som ibland sjungs av någon som hittar strängen som rör vid våra hjärtan. Kram..

kajsa sa...

Den är underbar den låten som Gardell sjunger! Han har en sån inlevelse att det känns i hjärtat!