lördag 17 juli 2010

"...försmäkta vi på denna ö"

... skrev Pippi Långstrump. Å inte för att vi klagar... å inte för att vi snusar... å inte för att vi sitter på någon ö heller, men nog känns det försmäktande med denna värme!!

Så därför... för att det är sommar, och för att Carolina påminde mig igår om att det är Åsele Marknad i helgen (jag har skrivit om det här ), så ska jag göra den här dagen till den så bästa sommardag som jag bara kan för henne... och för mig. Idag också.

Det är fyra år sedan vi var på Åsele Marknad.
Äsch, nu skriver jag inte mer om det... vill inte tänka på det nu. Fast jag gissar att Carolina vill prata om det idag... å då gör vi det. Det är viktiga minnen...

Nu blir det duschen... biblioteket... och M-glass nere vid bryggan, tror jag.

Mamma inlagd på geriatriken. Hon mår förhållandevis bra, men får fortfarande mycket smärtstillande.

(Sen skulle jag skriva någe om de anonyma kommentarerna... men det får bli sen.)

4 kommentarer:

caja sa...

hej Elisabeth!
Läste något fint om just minnen och ville dela med mig dem till dig:

En gång i livet måste man unna sig en riktigt fantastisk kärlekshistoria. Sen kan man leva på minnena om det inte skulle vara i all evighet.

Ni har ju varandra kvar, men på ett annat sätt i dag. Linda in dina minnen i bomull och bär dem närmast hjärtat, där bär du dem i evighet....

Jag har några egna bomullspaket vid mitt hjärta, dock av en annan anledning men de finns där.

Önskar dig och din familj en riktigt skön lördag!

Må väl/caja

Ruta Ett sa...

Jag hoppas att solen lyste på er och att ni fick goda glassar!
kramar till er...

Elisabeth sa...

cAJA: Tack snälla, för att du ville dela med dig detta tänkvärda och fina! Men jag tror också att dessa finaste minnen under resan till ens hjärta måste få göra ont ett tag... förklarar jag luddigt? Men jag hoppas du förstår hur jag tänker... Varm kram..

rUTA ETT: Tack snälla! Det blev ingen glass... men väl en bra dag ändå! Idag har vi, tack och lov, lite svalare! Varm kram..

Eleonora sa...

Jag läste ditt inlägg om Åsele marken som ni var på för några år sedan. Tanken att komma dit nästa år ska du hålla hårt fast vid. Betyder detta så mycket för dig och Carolina är det värt att hålla i så mycket man bara kan.

Skönt att lilla mamma får den bästa vården och får smärtlindring. Hoppas också hon klarar av värmen på sjukhuset.

Sköt om dig och stor kramis