tisdag 22 juni 2010

Tro inte...

... att jag tillåter att vi sitter och dör åt eländet! Tänker jag nu, där jag som vanligt sitter i sängen med den urdruckna koppen bredvid mig. Men det är som att sitta och brodera... man måste fokusera stygn för stygn på det broderi man har framför sig... och hålla synålen stadigt i handen. Annars går mönstret förlorat från detta livets broderi.

Det blev inget göra fint på balkongen igår.
Det blev "Pensionat Oskar" och "Kär i Paris" istället... med fika däremellan.
På biblioteket kunde man låna filmer, och Carolina ville gärna se filmen av Jonas Gardell. (Varför visste jag inte det... att man kunde låna filmer på biblioteket??)

Nu hade jag egentligen tänkt skriva någe om natten... om morgonen nu... när jag sitter här och ännu har honom bredvid mig. För inatt var han min... bara bara min... och här hos mig.
Men det går inte nu.... Carolina är på uppgång märker jag... så den känslan får stoppas bort... och jag ska fortsätta brodera.

Idag ska hon ut och springa. Jag ska gå på RK.
.

3 kommentarer:

Lisbet sa...

Det var en fin liknelse om synålen och livets broderi!
Hoppas det blir fina stygn i dag hos er!

Pia sa...

Håller med om liknelsen den var fin....det var något min son fick med sig efter att ha gått på korttids resursskola i 9 veckor; stygn efter stygn så blir det färdigt :)...//Kram

Mimmi sa...

Läste ditt svar ang sommarjobb för dottern och jag förstår precis...

Och läste också dina tankar om de elaka kommentarerna. Din "omtanke" om de som lämnar de elaka kommentarerna att de skulle få det jobbigt om deras skriv skulle offentliggöras tycker jag är en bra tanke bara för dem att läsa hur du tänker så borde de verkligen få sig en riktig tankeställare! Hoppas ni har lika underbart väder som oss här i sthlm så ni kan samla energi och njuta.