torsdag 24 juni 2010

Sven-Erik dansar...

... på Sjöjungfruns demensboende.
"Lilla pappa" sa Carolina nyss, när vi tittade på det. Jag hör hennes längtan.
Jag säger ingenting... för det finns inga ord som berättar hur det känns att se honom. Han är så fin min gubbe i sin rutiga skjorta...



Detta visades på teven igår i "Västerbottensnytt". De
frågade mig för ett tag sen, om det var ok, men jag hade
glömt bort det. Ikväll såg vi det...

9 kommentarer:

biyyan sa...

Ser ut som han har det mysigt på dansen i all

Renée sa...

Vad mysigt! Måste ändå kännas bra att han är på ett ställe där de verkligen bryr sig om sina boende!

Vida sa...

Ett jättefint reportage tycker jag även om jag förstår att längtan kan bli stor..

Kramar

Kajsa sa...

Åh! Förstår att det kändes i ditt och prinsessans hjärta! kram

bollebygdsbo sa...

Kan bara till en liten del sätta mig in i hur din känsla kan vara.
Kramar till er.

Christer sa...

Vilket fint reportage. Härifrån Thailand går det att se på SVT Play men man ser några sekunder åt gången, sedan laddas det upp några sekunder och fortsätter sedan igen. Men det var fint att få se inslaget i alla fall. Så skönt att det finns boenden med omtänksam och fin personal.

Eleonora sa...

Underbart med dansen! Så aktiverande och härlig musik att traska runt till! Tänk att dom håller på hela 2 timmar - bra gjort.

Ser, hör och förstår ju en hel del av hur ni har det nu.Förstår också ditt dilemma med blogga/inte blogga. Den gyllene medelvägen är väl att blogga med allmän text och sedan skicka mail till de nära du kan tala mer öppet med - och du kommer att få raka och ärliga svar tillbaka. Det är inte alltid så lätt att svara i din blogg, därför att man vill inte såra eller låta kritisk. Ibland vill orden inte räcka till på rätt sätt.

Min semestervecka vid havet i Tylösand var härlig med sol och värme. Men bada i 18 grader - nej tack. Men barn + barnbarn var i och badade för fullt. Skönt nu innan alla maneter har kommit.

Härligt är det också att stambytet är helt klart. Det gick faktiskt både lätt och smidigt och nu är alla saker tillbaka på sina platser igen. En lättare städning ska jag emellertid göra när jag känner för det. När det regnar ute!

Må så gott och läs din mail. Kram

kicki sa...

Å va mysigt...vilka underbara människor det finns som grejjar detta. Midsommardans...kunde varit du och Sven-Erik på dansen...logen en kväll....jäkla sjukdom säger jag bara....skickar en go kram till dej som alltid.

Pia sa...

Måste vara dubbla känslor för dig...Härligt att se vad boendet gör för de sina; samtidigt som det skulle var med dig S-E dansade/ kramar till dig Elisabet