lördag 19 juni 2010

Att skrämma någon...

... till tystnad brukar fungera dåligt. Det gäller här också...

Jag ska skriva. Men just nu så ska jag strax gå ner på stan med Carolina, och köpa kronprinsessbakelser. Om vi hittar några...
Sen ska vi duka fint här i rummet... äta bakelser... och se på prinsessbröllop.

Ämligt? Kan vi inte hitta på någe roligare att göra? Nja, det är inte så lätt av förståeliga orsaker. Så då får vi göra av det vi kan...

Men jag ska skriva... oavsett anonyma kommentarer. Jag har sparat en del...

5 kommentarer:

trollmor sa...

Det är väl inte ämligt att fira en sån här dag med bakelser.Jag ska också se bröllopet.Detta är en historisk dag och jag tror att det allra flesta kommer att beröras.
Har man ett öppet sinne så rycks man med.Kärleken är störst av allt och varför ska vi inte låta oss glädjas över denna dag.En dag för kärleken till varandra. Att få glädjas åt andras lycka är väl ändå skönt i hjärtat.Få lite glam o glamor i denna regniga dag är väl helt underbart.
Kram på er
ewa

Mimmi sa...

Vadddå göra något roligare att bevittna när någr som älskar varandra gifter sig att njuta av alla kungligheters tjusiga klänningar det är väl så bra som något!
Du/ni skall välja vad ni mår bra och det kan ingen annan än vi veta och välja!

Njut av pompan i tv ......och njut av dagen!

Tummelisa sa...

Heja Dig! Låt Dig inte skrämmas av någon, speciellt inte någon som inte vågar stå för det de skriver.
Tycker mycket om att läsa det Du skriver, även om det är sorgliga saker ibland. Hoppas verkligen att Du fortsätter skriva Din livshistoria. Du skriver så bra. Kanske blir en bok en dag?
Tänker ofta på Er även om jag inte kommenterar så ofta.
Upphör aldrig att förvåna mig över att det finns elaka, småaktiga människor överallt. Men, min fasta tro är att även dessa blir drabbade av sorg och olycka en dag.... sånt slår tillbaka. Som man bemöter och behandlar andra...
Stå på Dig bara!

Kramar och tankar från Tummelisa

Kersti sa...

Det låter som en alldeles utmärkt sak att göra en dag som denna. Äta bakelser och se på prinsessbröllop. Här är det sommar och sommarlov. Jag har varit iväg en sväng och nu försöker jag njuta av ledigheten. Det brukar ta ett tag innan jag landar i den. Men jag klagar inte. Tänker på er och skickar en stor kram.

Anki sa...

Skönt att höra att du kan skaka av dig dom dumma kommentarerna du får. Bloggen är ju framför allt för din egen skull och ditt eget läkande, vi som läser den ömmar så för dig och din dotter och finns det dom som inte gör det så kan jag inte för mitt liv begripa varför dom är in här och läser och bemödar sig med att lämna dumma kommentarer. Lägg ut dessa kommentarer och berätta vilka det är så kanske dom håller sig borta sen. Jag tycker ni kämpar på bra.
Ha nu en så bra midsommar ni bara kan.
många kramar från Söderhamn