lördag 16 januari 2010

Föregående inlägg...

... var viktigt för mig att skriva. Inte för att jag är så himlareligiös alla dagar... men jag tror stenhårt på att de finns de som vakar över oss!
Å framför allt, så var det viktigt för mig att skriva, för att tala om för mig själv att det är okay att gråta också. För bara på så sätt kommer jag vidare...

8 kommentarer:

Ancan sa...

Det där är så sanna ord.
Att gråta - att sörja .
Var sorg har sin egen smärta, och var sorg måste få värka ut just den smärtan...
Något som vissa har svårt att förstå.
Gråt min vän, ingenting lindrar som tårar i vissa lägen

trollmor sa...

Japp,pajkoma är lika med paltkoma.
Så blir det när man äter som att man aldrig sett mat förrut. Hade inte ätit sedan frukosten så jag var sååå hungrig och då blir det lätt tungt i magen,ha ha
Sovit till nu fast kl blev nog över ett innan jag lyckades somna.
Ha en fin söndag min vän
kram ewa

Tussegumman sa...

Det är viktigt att få ut alla känslor inom sig. Ibland blir det bara för mycket av allt...Ibland kan det vara skönt att sätta på en sorglig film bara för att få lätta på trycket lite. Ha det gott min vän och ta hand om dig. När du tömt på negativt så fyll på med positiva saker/Många kramar Tussegumman

Unknown sa...

Det står i Guds ord i en bok som heter Hebreerbrevet att det finns en sky av vittnen som har gått före så visst absolut, men det är Gud som vakar... och han finns så där nära alltid som det du upplevde igår... kram

Tina sa...

Hej vännen!!
Självklart har vi de som vakar över oss!! Visst finns det ett liv efter detta!! Det är min tro.
Jag önskar dig en underbar Söndag!!
Att Gråta är en befrielse som vi ska ta till vara!! Att gråta kan släppa många knutar vi bär på<3<3<3<3
Kram Tina

bollebygdsbo sa...

Det känns skönt att läsa det du skrivit, och att lyssna på Jan Sparring.
Jag tycker att det känns som att du fått hål på den bubbla som du liksom levt i väldigt länge nu. Då kan du bli av med sådant som är svårt och ta in det som känns bra.
Jo då, jag vet att svåra stunder alltid tränger sig på också. Men har man fått lite gott är det lättare att klara av det svåra också.
Tårar är befriande för oss människor, liten som stor.

Kramar från Ingela

Elisabeth sa...

aNCAN: Tack min vän... och du har så rätt i det du skriver. Å jag måste lära mig att våga göra just det.. gråta. Å att vara stark inte innebär att man inte får/ska gråta... Kram..

tROLLMOR: Ja, men då vet jag... pajkoma är ordet alltså! Skönt att du fick sova ut lite, det behövde du nog, min vän. Kram..

tUSSEGUMMAN: Tack min vän... och jag försöker nog släppa ut en liten bit i taget. Det finns så mycket som har lagrats... och sorgligt nog, måste få fortsätta lagras. Filmer är också ett bra sätt.. så länge de slutar lyckligt! Kram..

iNGELA: Ja, min vän... jag känner ofta denna "sky av vittnen". Det har jag gjort i hela mitt liv... och så vet jag ju vem som är "bossen"! Fast jag kan ju fundera vad han menar med somligt ibland... Kram..

tINA: Ja, och jag har samma tro som du, min vän. Jag hoppas att du har haft en underbar dag... och tyvärr så har jag lite problem att gå in på din blogg, då min dator inte fixar när jag går in någonstans där det är mycket bakgrundsbilder och/eller "bling bling". Då går bara fläkten igång jättehögt, och så stängs hela datorn ner. Jag försöker att fundera ut hur jag ska lösa problemet... men jag hoppas att det är ok så länge? Kram..

Elisabeth sa...

bOLLEBYGDSBO: Tack min vän! Ja, jag tror att du har lite rätt om bubblan... men det är än så länge ett rätt litet hål, tycker jag. Men kanske måste det få vara så lite nu.. för det är ju en process detta "learning by doing", och det får ta den tid det tar. Å du har helt rätt.. tårar är berfriande. Men jag tar det lite "pö om pö"... Kram..