tisdag 1 december 2009

Jag har inte dogat...

... som jag brukar säga till Carolina , när jag har tvärsomnat i soffan... eller när hon tycker att jag ser lite depp ut. Det jag menar är att samma mamma, samma Elisabeth är kvar, och hon går ju inte av för hackor. Så är det bara... hon dör inte.
I vart fall inte så länge hon själv får bestämma...

Klockan är tidigt. Carolina och jag har nyss fikat tillsammans, och nu står hon i hallen och gör sig vacker... fast jag brukar säga till henne, att hon inte kan bli vackrare än vad hon redan är. Men ni vet hur det är... i den åldern går man gärna inte ut utan smink. (Det gör bara mammor i min ålder... typ.)

Men vi har fått storfrämmande.... min lillebrors ex från Göteborg är här. Hon kom igår, och ska vara här tills på lördag. Det är alltid roligt när hon kommer... än om man nu kanske inte är riktigt tjo och tjim hela tiden. Men bara det att det händer någe... att vi får träffa några andra än bara oss själva... det bär mycket nu.

Igår hämtade jag och pappa henne vid flyget, och sedan följde mamma och pappa med hit och fikade. Hur resten av veckan kommer att se ut vet jag inte riktigt... men på torsdag ska hon följa med mig och Carolina på Adventsmys hos SE. Det ser jag mycket fram emot...

Så från en lite trött en just nu... jag hoppas att ni därute får lite ljus och värme idag. Sådant där ljus och värme som bär... för dagen, för framtiden, och framförallt... för livet!

6 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Här väntar jag på info om min "gåva" blev en hit eller inte?! *skrattar*

Eller sitter ni nu bara o frossar i utbudet ;)

Kram till er båda

Musikanta sa...

Tycker att du andas lite mer hopp och framtidstro i dina senaste inlägg. Det bådar gott för framtiden. Det behövs mycket ljus nu i denna mörka tid.

Och fortsätt att glädjas över det du har - din Carolina och lille Pontus - och försök att inte sörja alltför mycket över vad du mist. Man når en botten och sen kan det bara gå uppåt - hoppas att det gör det för dig snart också!
Varma tankar och kramar/M

Eleonora sa...

Det låter ju jättemysigt att ni har fått främmande som stannar några dagar. Och så trevligt att mamma och pappa kom med och fikade.

Ha det nu så gott tillsammans och många kramar från mig, som tackar för dina rara kommentarer och hälsningar. Kramisar alltså!!!

Tina sa...

Hej vännen! Va mysigt med främmat! Hoppas ni får en riktigt härlig vecka & självklart kommer det ljus er väg. Ni sänder ut ljus & kärlek & då är det det ni får tillbax =)
Ha en underbar dag!!!
Kram Tina

kajsa sa...

Stor kram!

Vida sa...

Varm kram från San Fransiscos flygplats där jag väntar in planet som ska fortsätta min resa hem. Du skrev en så oerhört fin kommentar hos mig och den värmde så långt in i hjärtat hos mig. Du har ett stort hjärta.

Kramar