lördag 10 oktober 2009

Party!!!

Nja, det var väl kanske att överdriva lite.... men ikväll är Carolina på tjejkväll hos klasskompisen Ina, och då får en mamma försöka parta till det lite för sig själv. Med de stående medel som bjuds...
... så nu har jag ätit kalvsylta med potatis, vilket är en favoriträtt... men inte hos Carolina och Jonas, varför jag brukar "festa loss" på det när jag är själv.
Å sen blir det kaffe och kubb till fikat...

Jag har tänt ljusen på tv-bänken... och klockan åtta börjar körslaget.

Å kanske... kanske... om jag har riktigt tur så hittar jag någon bra film, gärna en romantisk komedi, på teven sen.

Så det blir en bra kväll har jag bestämt...

..........

Sen... och med lite tanke på inlägget som jag skrev igår... det här med sorg och saknad, och depression. Jag ska skriva mer om det imorgon.... för ikväll är det ju som sagt party hos mig! Då får man fokusera på det....
... men för nu, oändligt mycket tack till er som med öppenhjärtliga och varma kommentarer gav känslan av inte vara fullt så ensam. Tack snälla ni....

4 kommentarer:

Nina sa...

Jag och Jägarn leker också party... med tända ljus, film och lite gott. Behövs mitt i allt elände som finns. Hoppas att både ditt och mitt elände löser sig snarast.

Kram på sig!

trollmor sa...

Hoppas du hade det trevligt på ditt party. Själv partade jag loss på övervåningen med popcorn och tända ljus och såg körslaget. Gubben skulle se nån fotboll.
Nu ska jag gå och sova är så trött ikväll.
Må så gott
kram ewa

Tina sa...

Hej Elisabeth!
Vilket härligt inlägg!! Va skönt att du tar en riktig party-time när tillfälle ges. Jag hoppas att du fick en jätte mysig kväll. Va rädd om dig!
Kram Tina

Eleonora sa...

Just så - det får man vänja sig vid - att parta ensam menar jag. För det mesta partar man ju ensam. Ibland anstränger man sig och bjuder hem någon/några vänner MEN igår hade jag lyckan bli bortbjuden på middag till en gullig väninna. Vi var alltså 4 äldre damer som träffades. Och kunde konstatera att vi alla hade svårt att komma ihåg namn samt att vi alla hade värk i händerna. Konstigt va?