fredag 23 oktober 2009

Men ikväll blir det julmys...



... med julskum och julmust. Å en liten bit färdigkokt helgskinka hittade jag på ICA... så det blir en bra förejulkväll. Bäst nästan... har jag bestämt.

I förmiddags var jag på soc. Träffade den som ska bli min kontaktperson nu... min nya "vän" att umgås med två gånger i veckan... det blir nog också bra.

"Så lite vi har, men så gott vi mår..." skulle min mormor ha sagt. Jag jobbar för det...

7 kommentarer:

trollmor sa...

Åh jag älskar skumtomtar !
Åh vad mysigt ni ska ha det.
Hoppas din nya "vän" är bra och verkligen kan ha insikt.
Det ordnar sig ska du se.
Kram på dig
ewa

christel sa...

Har läst lite här inne på bloggen och får en massa tankar. Mestadels lite tråkiga klyschér likt "livet är inte rättvist" och "en dålig nyhet kommer sällan ensam" och sånt.
För visst stämmer det lite, de gamla deviserna som många av oss växt upp med.
Jag kan inte för min skäl begripa varför ni ska behöva vara så ensamma. Blir riktigt arg när jag tänker på det. Men nu är det ju så att man inte kan förändra andra, bara sig själv. De "andra" som finns (eller rättare sagt inte finns)runt er kommer kanske aldrig förstå vad det är dom gör.

Men det som verkar vara ett gott frö, kontaktperson och julmys och annat ser riktigt bra ut.
Tänker ofta på er och hoppas att allt kommer att bli bra i slutändan. En massa dravel tyvärr men just idag har jag svårt att få till formulerningarna men du förstår nog min kommentar
Allt gott till er

Nina sa...

Åh, skumtomtar!!! Lycko er!

Kram och trevlig helg!

bollebygdsbo sa...

Jag tycker också att det är bra att fokusera poå det man har istället för det man saknar.
Men.......
......ibland är det allt svårt.

Kram

Eleonora sa...

Redan julmys ... ja ddt kan väl aldrig vara fel. Ha det så gott och kramisar

Isabelle sa...

Åhh SKUMTOMTAR! =) Det är det bästa julgodiset ever. Ingen jul utan skumtomtar, så det så. Fast det känns lite tidigt ;) Men jag hoppas ändå att ni hade en jättemysig kväll som gav er en skön stämning. Alla sätt är bra, bara man är snäll mot sig själv. KRAM!

Elisabeth sa...

tROLLMOR: Ja, jag gillar dem också... och speciellt om det är lite choklad på dem! Klart det ordnar sig, det måste det ju bara! Kram..

cHRISTEL: Ja, du har helt rätt... gamla klyschor och deviser är ju många gånger bara kloka tänk som fått lite ökad slagkraft. Å en annan sak du också har helt helt rätt i... man kan aldrig förändra andra! Så därför får det bli som det kan nu. Allt gott till dig också... Kram..

nINA: Jo, du här skummade vi på rätt bra igår... kanske fick du också tag på lite tomtemys? Kram..

bOLLEBYGDSBO: Ja, helt klokt och rätt! Man SKA... men det är inte detsamma som att man KAN alla gånger! Hoppas allt är bra med dig? Kram..

eLEONORA: Nej, du vet, alla sätt är bra - utom de dåliga! Å för oss, som älskar jul och allt som hör den till, så känns det lite livlineaktikt att julmysa lite nu... Kram..

iSABELLE: Jo, jag vet... det är lite tidigt. Men vi älskar jul, och allt som hör den till, så vi kände att vi behövde lite julmys nu... Kram..