söndag 11 oktober 2009

Klockan är sent...

... och jag är trött, mycket trött.
Sitter i vardagsrummet, ljusen är tända, och Nat King Kole sjunger på låg volym om julen. Carolina har gått och lagt sig, och Pontus P likaså...
Jag varvar ner... och gruvar som vanligt för att gå och lägga mig, då sovet är som det är.

Det har varit en "rushig" dag, med mina mått mätt. Idag har jag och pappa varit hos mamma några timmar. Sen följde jag med pappa hem och "drog lakan"... vilket jag visste var viktigt för pappa... eftersom det är viktigt för mamma!
Å sen åkte vi ut till min kusin och hans fru, där pappa skulle lämna några blommor. Där blev vi bjudna på middag... en mycket mycket god sådan. Tack snälla.... köttfärspajen var himlagod!

Väl hemma igen så hade jag fått främmande... ett främmande som jag blev mycket glad över! Det var Cissi (hon som jag är fusk-faster till) som kommit från Göteborg, och hennes kille från Övik. De hade varit och hälsat på mamma på sjukhuset... och så kom de förbi oss. En mysig stund med fika och surr blev det...

Carolina har pluggat hela dagen. Prov igen imorgon.... stackarn!

..........

Sov gott alla därute.... och kom ihåg: Det finns alltid någon någonstans, som är som du, som kramar sin nalle... och ser ut i världen!
Å förlåt till alla dem som jag inte har svarat på mailen än.... förlåt. Det dröjer lite... men svar kommer.

2 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen!!
Å, jag kände en sorgsen het över detta inlägg!! Jag håller verkligen med dig om att det finns nån annan där ute som kramar sin kudde el nalle & är ledsen & rädd. Det va en känslodag för dig igår. Måste varit mycket känslor av det gjorde igår. Både glädje, sorg, upprivenhet,otillräcklighet, värme & sorg.
Jag hoppas att du vaknar upp efter MINST 8 timmars sömn & möter en fin dag!
Finns med dig i tankarna!!!
Sänder här en VARM stor
KRAM!!!
Tina från Livet är här & nu

Eleonora sa...

Vilken trevlig dag du fick med din pappa och mamma och att det sedan fortsatte med pappa och du.