torsdag 17 september 2009

Mitt i disken imorse...


... så poppade den bara upp i huvudet på mig. En låt som jag hört många gånger förut, men som jag oftast bara gnolat med i. Inget särskilt minne förknippat med den... bara en hitlåt från en tid för ganska så länge sedan.
Men imorse vart det bara.... ja, jag vet inte... men som jag började gnola den för mig själv, där med händerna i diskbaljan, så kom det bara... gråten. Längtan... bara denna så evinnerliga outhärdliga svåra längtan... och jag svalde, svalde, svalde.
Jag vet fortfarande inte varför.... varför just den låten? Men vissa ord i texten säger ju en del...

Som tur var så ringde min lillebror F bara en stund senare, och bjöd mig med ut på en biltur, och lite gå i affärer. Det blev några trevliga timmar, åka bil, gå lite i affärer, åka till mamma och pappa och fika.
Tack snälla F... jag behövde det verkligen idag. Tack snälla...

Carolina är hos klasskompisen I ikväll igen... de skulle plugga och äta Tacos. Himla viktigt, och roligt för henne...

Jag ska se "Idol" nu, och inte lyssna på Barbi Benton...

1 kommentar:

Ancan sa...

Oj, den gamla hitlåten...Den har man ju dansat till Huuuuur många gånger osm helst :)

Jag brukar oxå få gamla låtar i huvudet "bara så där"... just nu verkar det vara "ska vi plocka körsbär i min trädgård" som är mest populär i min hjärna :)

ibland är det "simply the best"me dTina T som poppar upp, och då rinner tårarna i aldrig sinande ström nerför kinderna på mig...den låten sjöng barnens pappa, min fd man ofta för mig det året han dog...