tisdag 22 september 2009

Ibland kanske man behöver...


en påminnelse. Ändå... trots allt... att:

"Väl den gyllne regeln minns
att värdera vad som finns
och inte vad som fattas"

Allt har gått bra med mamma.
Operationen.

Pappa hade fått prata lite
med henne sent igårkväll...
lite sluddrig och så... men
mamma iallafall!

Det är nog så att man har lätt att glömma bort den där regeln
när det är mycket som fattas en.... känner jag.

..........

Nu ska jag städa garderoben... och spela gamla slagdängor högt på stereon. Måste lätta upp stämningen för mig själv lite. Fokusera stenhårt på annat. Å "Vill ni se en stjärna" med Zarah Leander funkar bra då.... absoluta!!

Tack alla ni som håller tummar.
Tack för alla tankar.
Tack för alla böner.
Tack för att ni finns...

7 kommentarer:

Eleonora sa...

Att städa är bra terapi. Och nu när du vet att operationen har gått bra kan du sjunga med för full hals när radion spelar för dig. Du får kanske hälsa på mamma redan idag och krama om henne. Lilla pappa behöver nog också extra kramar nu när hans värld blivit rubbad. Tänker på dig söta Elisabeth. Kramisar i massor!!

Ingrid sa...

Hejsan Elisabeth!
Jag har varit här en vända och läst dina senaste inlägg, det där du skrive om kommentaren du fått från Mikael fick tårarna att stiga i ögonen.

Och visst kan man tycka att det skulle kunna räcka med motgångar, jag tänker på din mamma. Hoppas att det går bra med henne och att hon kryar på sig.

Ha det så gott i städningssvängen och skråla och sjung för fullt - själv brukar jag köra Beethoven på hög volym, det är en utmärkt städningsmusik.

Kram Ingrid

Annela sa...

Tack,Elisabeth, för att du skriver så levande och inlevelsefullt om din situation. Det hjälper andra som är i din situation och oss som inte är drabbade, att förstå hur svårt det är.

Tack för dina fina ord i min blogg. du är en fantastiskt stark och omtänksam människa och jag är så glad att jag hittat din blogg. Det ger mig så mycket att läsa den.
Kramar, vännen...

Cicilia sa...

Hej faster bettan! Hörde om Britt, vilken tur att det går bra.. Vi var riktigt oroliga här nere i Göteborg. Vi har hållt alla våra tummar, o de visade ju sig gå vägen :) Tittar in o läser ibland, men är dålig på att kommentera. Skäms! Lovelove ifrån Götelaborg och oss!

Bittan sa...

Tackar GUD för att operatioe gick bra, men som alla vet som känner Britt så ger hon inte upp i första taget. Krama henne från oss här i Götet. Kram

Vida sa...

Vad skönt att höra!

Tack för att du finns. Du vackra med kloka tankar och mod att våga beskriva även det som är svårt.

Kramar

Christina sa...

Ja det är lätt att glömma den gyllene regeln. Vad härligt det låter städa och spela gamla slagdängor högt. Ha det gott, kram