lördag 26 september 2009

Gammliaskogen...




... är trevlig att strosa i en vacker höstdag. Med löven som allmer skiftar färg, från sina gröna sommarkläder, till höstens dansuppvisning med röda, gula, och oranga färgskalor i en harmonisk dräkt.

I dansen så singlar de sig sakta till marken, och lägger sig som ett varmt och vackert täcke.

Där vilar de tryggt, nära varandra, och inväntar den som ska komma. Den som med sitt vita ljus ska skydda dem.... den vita flingan.
Där ligger längtan...

..........

Där gick Carolina och jag idag.

5 kommentarer:

Vida sa...

Vilken vacker bild och vackra ord..

Vad gör man åt mardrömmarna undrade du hos mig, ska klura på det för jag vet att det är inte roligt att ha det som du har det nu.

Varm kram tillbaka
Liv

bollebygdsbo sa...

Med denna bild och orden du skrivit förmedlar du något väldigt vackert till oss andra.
Tack.

Lyssnade lite på radioprogrammet "Barnministeriet" igår.
Kanske du vill lyssna, du känner nog igen väldigt mycket av det som sades i programmet.
Undrade lite om det kan varit en av sönerna där som skrivit mail till dig.

Om du går in på denna länken så hittar du programmet "pappa är dement" långt ned i tablån.

Kramar från Ingela i Bollebygd

Bittan sa...

Vilken vacker bild, o vad jag längtar upp till Er

Kram

Anonym sa...

babs från värmland här igen,vilken kraft du har o orka.Jag beundrar dig så. Ja har mött många människor. Du verkar enastående fast ej träffat dig. Konstigt att det ska vara så mycket runt en .Men det är en del av livet,tyvärr.Jag har haft mitt också. Av andra skäl.Ta vara på livets ljusa stunder också. Vi är starka. Kramizar i massor,babs.

Elisabeth sa...

vIDA: Tack snälla. Bilden är lånad från Internet... men den passade rätt bra på Gammliaskogen också! Ja, jag skulle bli mer än tacksam om du har någe bra tänk om det här med mardrömmar... du är ju en rätt klok liten Vida, vet jag ju! Kram..

bOLLEBYGDSBO: Tack snälla... om jag har förmedlat någe som kan beröra någon annan... då blir jag glad... mycket glad! Tack också för länken... jag ska absolut kolla upp den! Kanske finns där en gemensam tråd att nysta i... tack snälla snälla Ingela, för att du tänkte på mig! Kram..

bITTAN: Ja, och du vet ju att vi alltid längtar efter dig... och Cecilia! Var rädd om dig, alltid min vän... Kram..

aNONYM BABS: Tack snälla snälla för dina ord, som jag blev väldigt glad över... men lite är det också så... att jag hämtar mycket styrka hos alla de som bär mycket nu... som du, till exempel, just nu... genom dina ord! Tack snälla.. och visst är vi starka! Tillsammans. Kram..