onsdag 5 augusti 2009

Nyss...

... ringde de från Sjöjungfrun på Tomtebo. Där SE bor nu...
Han skulle ha varit hos tandläkaren igår... men jag hade alldeles glömt bort det. Jag brukar ju följa med honom dit.... så nu blir det på tisdag istället.

På förmiddagen tog vi en promenad upp till mamma och pappa, som bjöd på fika. Stackars mamma hade skurit sig på osthyveln så hennes lillfinger blödde rätt ordentligt. Hon äter ju waran, så det brukar vara ett litet aber när hon råkar ut för småsår och dylikt. Nu har hon iallafall ett förband stort som en mindre golfboll om lillfingret.... hoppas det stoppar upp.

Carolina har följt med storebror Jonas och lille David på Nydalabadet. Härligt för henne... både att få bada, och att slippa mig en stund!

Å jag skulle städa.... skulle jag! Svärmor kommer ju imorgon. Inte för att hon är den som någonsin brukar anmärka på hur jag har städat eller inte.... men lite fint vill man ju ha!
Fast just nu känns det bara jobbigt....

... för det är så mycket annat som måste orkas också. Å i det "orket" måste jag backa. Viljan finns där någonstans, men framtiden måste helt enkelt få vänta lite. Framtiden måste få vänta lite, skriver jag igen. Som för att övertyga mig själv om att det är okay.... att överleva varje dag är framtid det också... och precis det jag klarar av idag.
Just nu ska jag nöja mig med det. Vara här. Klara av det först.

1 kommentar:

Eleonora sa...

Klart du klarar av en dag i taget! Säger en "som är ävertygad därom"!