fredag 14 november 2008

"Men jag kommer inte...

... att dö iallafall"!
När den känslan kommer, ibland bara lite tvärt sådär, då man nästan kan känna hur det spirar inom en... trots eländes gråtristväder ute.... och elände inne... då man helt enkelt bara känner glädje över just här... just nu... i en kaffekopp och en macka.

Då skulle jag vilja stanna här...

Tack Gud... också.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hjärtekramar till dig!
Ewa

Jessica sa...

om du har kvar min mailadress kan du väl maila mig din adress så jag kan skicka dig cdn.
Du e stark, kämpa på!
kramar i massor

Anonym sa...

Tänk vad härligt med macka och kaffe (the för mig). Och det är ju "just nu" som är det viktiga. Det som har varit har varit, nu är det här och nu som gäller.

Eleonora sa...

Hoppas nu det gick jättebra för C med provet. Det är viktigt för henne nu när hon pluggar så hårt att det också ger resultat. Bra att du kämpar på med henne. Klart du glömmer men just då ... med Carolina .... är det viktigt att du finns med som bollplank. OM du orkar lagra får du vetskap igen om saker som du en gång har haft men troligen glömt bort. Kan nog vara rätt spännande. Jag förhör min Sofie ibland på läxor och kan svära på att "det läste vi aldrig när jag gick i skolan"!! Hon går i 9:an och jag tycker det är väldigt avancerat i de flesta ämnena. Man studerar så annorlunda numera. Förr kunde man sitta och traggla med ex. Wasa-ätten en hel termin!

Trevlig helg och om jag får drista mig till att skämta - "välkommen att diska hos mig". Fredagskram

Gisan sa...

Du ska veta att du är ett stort ljus i min tillvaro! Kramar...

Anonym sa...

Många varma kramar Nalle

Anonym sa...

ja just så skulle jag skriva att jag sett en vit julgran på Åhlens i Falun, så kan ju finnas på Åhlens i Umeå oxå? Tänkte på dig ju..och har försökt komma ihåg, idag kom jag ihåg...Varm kram...ps..sover dåligt gör jag också pga troliga klimakteriebesvär...du har inte tänkt på om det kan vara en orsak mitt i allt?..kram kram

Anonym sa...

Di var det ju..

Anonym sa...

Det är de små små sakerna som gör det. Det är bra att hålla sig till när det blåser utanför. Kram

Anonym sa...

jag känner igen känslan ....vad gillade du ljusstaken då tro ? ...ha en fin helg nu...b

Anonym sa...

Åh,,,Ja,,, det är ju dessa underbara glada stunder som du ska ta tillvara på :-) Vad härligt att höra att dessa finns ,,,och att du uppskattar dem - må du få många många glada stunder framöver livet söta du :-)


Kramar i massor.

Anonym sa...

Visst har det varit lågt i tak idag .Energin har som blåst iväg.Var till min sjukgymnast sen när jag kom hem la jag mig och bara sov.Hade tänk åka in på jobbet men jag orkade bara inte.
Skänker dig några styrkekramar o önskar dig verkligen en bra helg.
Kramis ewa

Anonym sa...

Hejsan

Tänk vad det lilla i vardagen i bland kan kännas bra i alla fall.

En stor kram till Dig från Nilla.