fredag 9 maj 2008

Somliga dagar...

... går det ganska bra. Som igår. Sådär överlevnadsbart....

Jag lyckas hålla tankarna borta på det som har varit.... jag lyckas hålla de skrämmande tankarna på framtiden borta... och jag lever bara här, i den nya lilla bubblan, där jag försöker skapa en ny trygghet.... och bara är. Idag.

Vi ska gå in för landning.... och vi befinner oss på en lång lång landningsbana nu. Å än om det kommer att ta tid... så en dag landar vi. Jag försöker tänka så nu...
..........

Tog som vanligt morgonpromenaden med Pontus P i Hagaparken. Varmt och ljuvligt... men Pontus P höll på att ramla ner i Djupbäcksån... (som går genom hela Hag


..........

Det här var allt som fanns kvar av det jag skrev igårkväll! När jag klickade på "publicera inlägg" så kom jag helt plötsligt inte in på en enda blogg någonstans... varken min egen eller någon annans! Så det blir en halv blogg från gårdagen...

Nu ska jag strax gå iväg med Pontus P... å sen ska Carolina och jag lösa melodikrysset och kanske gå på loppis på Nolia... OCH solen skiner!!

Bra myrsteg igår... hoppas den takten fortsätter idag.

6 kommentarer:

Eleonora sa...

Myrsteg är bra - många sådana blir till något större och längre!

Jag har skickat mail till dig. Kram

Isabelle sa...

Som vanligt så imponerar du så starkt på mig. Du är fantastisk!!
Önskar er många fina myrsteg idag.

Tiden räcker inte till allt jag vill just nu så jag finns inte här lika ofta men jag tänker ständigt på dig och då och då skickar jag så mycket goda energier jag bara kan till hjältinnan Elisabeth :)

(((((( K R A M ))))))

Anonym sa...

Även om myrsteg "bara" är myrsteg så leder de en bit framåt för varje steg man tar. I dag är du ett myrsteg längre fram än du var i går och i morgon ytterligare en bit längre fram än i dag!
Hoppas ni får en härlig lördag! Kram!

Anonym sa...

Myrorna är envisa och tar sej fram i alla lägen! Hoppas ni får en fin dag du och din prinsessa!/Kram Kajsa

Anonym sa...

Det är bra med myrsteg, låt det ta sin tid!
Hoppas Pingstafton blir bra.

Kramar från Marskatten

Laila sa...

Behåll dina små myrsteg vännen. Vila mellan dom om dom blir för tunga att ta. Skynda långsamt båda två! Man vill inte fastna i nått seg tuggummi! ;-)

Vill du maila mig din nya adress? Jag har bara den gamla kvar...
lailass2@yahoo.se