söndag 16 mars 2008

Är hemma igen...

... åkte hem i sockarna.

De hittade ingenting speciellt... mer än att jag var förkyld och febrig. Men det visste jag ju innan...

Däremot så ska jag få göra ett arbetsEKG framöver.. för att utesluta kärlkramp. Men jag tror att det onda som jag fick bara var mina luftrör som krampade på något sätt... åtminstone ska jag tro det. Det är så mycket annat ändå...!

..........

Men jag tänkte berätta något annat också... vi ska flytta! Vi har inte råd att bo kvar här, och vi måste på något sätt försöka börja om igen. Men jag orkar inte skriva så mycket mer just nu... ska vila lite.

TACK snälla, alla vackra människor.... för att ni bryr er om!

18 kommentarer:

Unknown sa...

Nämen är det aldrig slut på eländet, hoppas verkligen inte det är något allvarligt som hänt. Vad skönt att du kommit hem igen i allafall inte minst för dotterns skull och att de tar tag i detta ordentligt innan de släpper dig helt.
Kram, tänker på dig och din familj.

Dubbelörn sa...

Vad skönt att de gör en grundlig undersökning för att utesluta allt.

Förändringar blir det på alla håll o kanter, ibland även till något mer positivt. Ni har ju redan flyttat en gång p g a SE...

Ta hand om dig vännen o hör av dig!
Varma kramar av omtanke

Gisan sa...

Jag är sååå glad att du är hemma. De hade ju inte släppt hem dig om de sett något konstigt.
Känner igen det där med att åka hem i sockarna. Skor är ju inte det första man tänker på när man ska in akut.
Det nya boendet kan nog vara bra, även om jag förstår att det känns tungt att tänka på nu när du är sjuk och nyss hemkommen från sjukhuset. Jag tänker på dig och sänder så mycket energi jag bara kan. Styrkekramar...

Annela sa...

Så skönt att de inte hittade nåt speciellt och vad bra att du tog dig till sjukhuset.
Nu måste du försöka blir frisk och stark. Vila mycket och bara tänka positivt (hur lätt är det?).
Kramar, vännen...

Majsan sa...

Krya på dig sötaste vännen! Kanske är det så att din kropp säger ifrån nu.... att det var därför du fick trycket i bröstet.
Kramar

Anonym sa...

Hej kära Elisabeth!

Det är inte underligt att din kropp säger ifrån då ni levt under sådan anspänning så länge. Jag hoppas att du snart kryar på dig och får krafterna åter.

Det kanske blir lättare att börja om ifall ni flyttar. Då kanske inte allt påminner om det gamla livet så starkt.

Jag önskar dig allt gott och sänder många varma kramar! /Ingrid

Laila sa...

Oj vilka beslut ni måste ta mitt upp i alltihopa
Fats jag förstår er. Det är både på gott och ont. Inget blir som vanligt utom honom där ni är nu. Ni får en omstart med nya minnen på en ny plats.

Tack snälla du för att du skrev i min blogg. Härligt att du tog dig tid att bry dig om mig mitt i allt ditt snurriga. Det betydde så mycket, gumman! ♥

Turtlan sa...

Hej!

Det blir lätt så att när man har / haft mycket om sig så sviktar lätt immunförsvaret. Håller med Du om orsaken till det onda men bra att Du får göra ett Arb EKG!

Krya på Dig Bettan! Stort Krya på Dig!

Flytta är jobbigt men kanske bra lägga tankarna på något annat också. Lite spännande titta på lägenheter och så. Men packa o flytta allt är mindre kul....

Ta hand om Dig!!!

Turtlan

Anonym sa...

Varit borta över helgen och läser att du nu är sjuk. Många varma "krya-på-dig"-kramar och hoppas verkligen att det snabbt går över!

Anonym sa...

Kära Elisabeth, så skönt att höra att du är hemma igen. Välbehållen. Hoppas att du fick rätt diagnos nu. Men, ändå bra att de testar kärlen. Kanske du fick ett ångestanfall? Det kan trycka rejält i bröstet.
Åh, ska ni flytta. Men även om det kan vara jättejobbigt i den situation som du och Carolina är i, så kan det också vara bra att komma till något nytt. Och börja om, som du säger. Kramar Nalle

Anonym sa...

Vad skönt att det inte var något allvarligare. Jag blev riktigt orolig. Skönt om dig ordenligt och krya på dig.
Varma kramar från Bodil

Anonym sa...

Hoppas det blir bättre snart.
Kanske är det en stressreaktion som kommer nu när du börjar slappna av eftersom.Det är inte helt ovanligt.Men låt dem kolla dig ordentligt.
Hoppas ni hittar ett annat bra ställe att bo på.Ja, tänk vad det följer med mycket när en tragedi inträffar.
Kram ewa

Anonym sa...

Hoppas det blir bättre snart.
Kanske är det en stressreaktion som kommer nu när du börjar slappna av eftersom.Det är inte helt ovanligt.Men låt dem kolla dig ordentligt.
Hoppas ni hittar ett annat bra ställe att bo på.Ja, tänk vad det följer med mycket när en tragedi inträffar.
Kram ewa

bollebygdsbo sa...

Var några dagar sedan jag kollade bloggarna.
Vad får jag läsa här?!!
Att du varit på sjukhuset, att du mår dåligt på flera sätt.
Mina tankar har funnits hos dig även om jag inte läst din blogg.

Kram från mig här i Bollebygd

Anonym sa...

Men vännen! Usch jobbigt för dig..kanske också är något bra i en flytt, något nytt, även om det är på andra villkor för dig just nu..kramarom...och sänder allt mina styrkekramar till dig! Hoppas det var tillfälligt med det onda i bröstet!

Kajsa sa...

Hoppas verkligen att du börjar må bättre nu! Tur att det inte var nåt allvarligt! Tänker på er dagligen!/varma kramar alltid!!!

Musikanta sa...

Bra att man kollar upp alla symtom på eventuell kärlkramp. Jag vaknar ofta av en sorts krampaktiga sugningar i bröstet som i och för sig inte är smärtsamma men mycket obehagliga. Jag genomgick därför en ordentlig undersökning med arbetsEKG och olika tester av kolesterol etc. Slutsatsen blev att det inte var något fel alls på mitt hjärta - det här obehaget kom förmodligen från matsmältningsapparaten och var helt ofarligt. Men det var skönt att få papper på att det inte var något fel på hjärtat.

Jobbigt för dig och Carolina om ni måste flytta mitt upp i allt elände.

Du får se till bara att du får en lugn plats för dig och din dator på nya stället.

Krya på dig och kram/Musikanta

Eleonora sa...

Så skönt att du är hemma igen och förhoppningsvis var det inget större fel utan din förkylning som spökade.

Det där med flytt går säkert bra det med, det är nog ganska bra att få börja om så att säga - Carolina och du. Kramar min söta tappra lilla vän