torsdag 13 september 2007

Nu ska jag slå mig för bröstet...



"The 'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don´t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".

... det kan jag väl få? Inte för att jag vet om jag riktigt förtjänade det... för ibland hinner jag inte alls med att besöka, lämna vänliga avtryck och vara den bloggvän som jag skulle vilja!

Men jag blev så otroligt stolt och varm i hjärtat när den här utnämningen damp ner i blogglådan (inte mailboxen då..!) från en av mina bloggvänner Plupp för några dagar sen... med motiveringen:

"aldrig kunde jag tro

att en blogg

bygger vänskapens bro

Jag har tilldelat dig ett bloggpris, som du kanske redan har fått. (Se min sida) Tack för att jag får glutta in i ditt liv och tack för dina roliga och uppmuntrande kommentarer. Cyberkram!"

Tack för att jag fick "slå mig för bröstet" lite idag... tack Plupp... och tack tack tack alla goda och vänliga själar som just nu ger mig av sin styrka, sin vänlighet och omtanke... jag har i min blogg använt snart alla ord som finns för att berätta om den betydelse ni alla har för mig - och ändå... kommer orden och tacken aldrig att räcka till... för de vackra själar ni är!

Är det några som verkligen förtjänar denna utmärkelse så är det NI..!! Så därför skickar jag denna utnämning vidare till:

A MITT I LIVET
Annelas myshörna
Bloggblad
chaos
Christinas Blogg
Dagar i ord och bild
Gisans Bergådalbana
gnällspikar och livsflanörer
Humle & Dumle
I broke your nose, but you broke...
Ingrids Dagbok
Knasiga mamman
Lantluft
Lily of the Valley
Livet efter
Lovely Little Queen
Magalös
Marskatten
Misspeed
Offer jag? Vad snackar du om...
Plommenad
Plupp berättar om kotor på glid
Roomservice, inredning och design
Sickans skafferi
Ta en paus på kafferasten
Tokiga tankar / allvarliga funderingar
trollpackan
Tussegumman

Skickar den även till alla övriga blogg-vänner som bär nu...!

TACK... ALLA MINA VÄNNER! TACK .... LIVLINOR! TACK... ALLA HJÄRTAN!

23 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh jag står med, blev så glad att jag får tårar i ögonen. TACK!
Du är värd så otroligt mycket, stor kram till dig min vän. Din vän Anita

Anonym sa...

Tack för utmärkelsen!!! Du är en livlina för oss andra också! Glöm inte din egen betydelse. Kramar...

Anonym sa...

Tack snälla Elisabeth för att jag får vara en av dina bloggvänner och tack för att du delar med dig av priset du så förtjänstfull fått. Jag blev så glad när jag fick se att jag var med på listan över dina vänner.

Visst kan man tycka att blogg- och nätvänner är ett ytligt och lättvindigt sätt att skaffa kontakter på, men för många är det kanske enda sättet att få utbyta tankar och få bekräftelse på att de har något att betyda för en annan människa. "Någon läser det jag skriver och tycker att det är värt en kommentar" - det betyder väldigt mycket för många av oss.

Många kramar och tack till dig Elisabeth! /Ingrid

Christina sa...

Så fint, klart att din blogg skall ha en utmärkelse den ger så mycket och får en att stanna upp och reflektera.
Du är hundrafalt värd den!!!
Tack för att du tog med min blogg men jag tycker att den innehåller bara futtigheter och en massa svammel, inte alls värd någon utmärkelse.

Åhhh vad jag är glad för din skull och visst får du känna dig stolt, ja rentav mallig!

Ha en riktigt skön dag med dina kära, SE och Carolina
Kram vännen

Bloggblad sa...

Tack! Det värmer! Jag ser att vi har ett par stycken gemensamm bloggvänner. Jag trodde aldrig heller att man kunde bli vän via nätet - tills jag plötsligt upptäckte det...

Christina sa...

Kommer in och hämtar awarden, men inte är jag värd den?
Men eftersom du Elisabeth tycker det så skall jag sätta den i min blogg.
Tusen, tusen tack du underbara vän som visar hur nobel du är.
Kramkram

Anonym sa...

Tack.....vad gullig du är!!
har ni oxå fint väder idag???
Här är kanonfint höstväder,har fixat lite i trädgården i eftermiddag.

Nu är det paus för idag:D!

Hoppas dagen varit snäll mot dig!
Kram!

Annela sa...

Tusen kramar till tack för priset! Åh, vad glad jag blev *slår mig lite försiktigt för bröstet*. Men det är egentligen du som ska ha störst pris - och din dotter.

Bloggblad sa...

Aha - nu ser jag att du har sån där godkänningsfördröjning... undrade just varför det var tomt i rutan som låg kvar här i datorn...
Det händer ibland att jag glömmer klicka på nåt - och så har det försvunnit.

Anonym sa...

Tack min käraste Elisabeth! Dina ord värmer och inbringar lite lycka när det är som tyngst. Du kan få mig att faktiskt dra lite på smilgroparna!

bollebygdsbo sa...

Så roligt Elisabeth!
Du är värd allt detta.

Nu ska jag läsa vad du skrivit mera sedan igår kväll.

Lallis sa...

Du är ju bara så go, söta du!
Tack:)
Kram Lallis

Eleonora sa...

Men Elisabeth - jag blir stum av beundran. Jag har just varit hos Christina och gratulerat henne, men det innebär även att jag känner att jag vill gratulera den som skänkt utmärkelsen! Du är för underbar. Vet du, när jag började min bloggdebut var just du och Christina de som jag först råkade finna. Det är jag så glad för , för ni har båda tillfört så mycket till mig!Tack, Tack och låt mig få önska en God Natt och sov så gott!
XXX och ooo.

Ella sa...

Tack själv.
Jag vill ge tillbaka samma sak till dig, med samma vackra motivering som du skrev till mig. Allt det, och mer därtill, är du för mig.

Kram vännen

Dubbelörn sa...

Du har en otrolig förmåga med ord... inte bara när det gäller att beskriva ditt liv. Men också när du strör dina positiva vibbar bland dina "livlinor". Du berör... på djupet, sitter här med tårar o läser det du skriver till mig...

Du är en fantastisk personlighet o ingen kan ta det ifrån dig...

Mailar dig vännen...

Varmaste o goaste kramarna till dig o C

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att du suger åt dig av utnämningen, du är verkligen värd en eloge. Visst kan ens uppfattning variera mellan cyberspace och den andra verkligheten, men efter att ha läst din blogg sedan april (o även historiken) är jag övertygad om att även den andra verkligheten bjuder på en storslagen storsint och storhjärtad kvinna/mamma/maka/syster/väninna...

Jag tackar den lyckliga slumpen (eller var det ödet?) som fann din blogg när jag precis äntrat cyberspace. Genast kände jag en värme, men naturligtvis också din sorg och vanmakt. Vid det här laget är det många som hejar på dig. Med rätta.

Cyberkram

Anonym sa...

Tack snällaste, goaste.
Jag är så glad att jag hittade hit till din blogg. Du är värd alla utmärkelser man kan få, du underbara, varma människa!
Kramar i massor till dig... min livlina

K sa...

Tackar ödmjukast för utmärkelsen. Känns bra att kunna lära känna någon via bloggen trots stora avstånd så "hittar" vi varandra! Styrkekramar till dig, dottern och de andra runt dig som kan stötta på plats!

Anonym sa...

Tackar, niger och bockar.. Ja du visst är det svårt att ta ut några bloggar bara. det finns så många fina människor ute här och alla har något som pockar och drar.. din blogg är för dig en ventil utåt där du kan lufta dina vingar.. hämta luft och så finns vi alla för dig Elisabeth.. Du är en fin människa du.
Tackar för jag oxså finns med bland dina livlinor..
Jag fäller dock inga tårar:-)
Fick en sådan Award för någon dag sedan oxså..
Har inte satt in någon på min blogg men tanken värmer..
ha de så gott o sköt om dig.. Kramar

Elisabeth sa...

TILL ER ALLA:

Med en enda kommentar till er alla... är det någon som ska tacka så är det jag!
Min vän på "kafferasten" brukar ganska ofta skriva om livets djupare funderingar, mål och mening... och är det något här i livet som faller inom ramen för mål och mening så måste det ju vara det här: Att möta goda människor som bär mig i det allra svåraste jag har varit med om!

Så ödmjukt säger jag tack till er alla... och skulle jag skänka bloggpris i förhållande till allt ni ger mig - ja, då vore det lika bra för mig att sluta blogga.. och börja skicka bloggpris nu!!

Ni är alla unika..
Ni är alla goda...
Ni är alla mina vänner..

TACK ALLTID...

Anonym sa...

Du är verkligen världens sötaste....Tack säger jag och känner mig verkligen hedrad....Du är också en stor livlina och förtjänade verkligen att få priset. Och sen delar du med dig av det till oss....Det är stort Elisabeth. Det visar vilken underbar människa du är. Massor av kramar...min vän:)

Anonym sa...

Tack snälla Elisabeth vad glad jag blir! Det är en ära att få vara en av dina livlinor! Grattis till din utmärkelse! Kramar till dig och din familj

Anonym sa...

Men åhh tack vännen, nu blev jag så rörd!! Jag har ju varit borta och inte sett detta..

Massor med kramar!!!! *kramar om*