söndag 5 augusti 2007

Till Gisan...






En ängel sa till mig.. att hälsa detta till dig! Att fast hon inte syns, så vakar hon över dig.. både när det är svårt och när solen skiner på dig..!




(Det vet ju alla... att när en ängel ber om en tjänst - då vill man göra allt de ber om! Den här tjänsten kunde jag ha gjort ändå... för Gisan är en vän som finns nära i mitt inre, och hennes solsken är vi så många som behöver...)

16 kommentarer:

Anonym sa...

hej, fint det där ska jag försöka tänka på. det är ofta man behöver en inre ängel...

Anonym sa...

Ville titta in här eftersom Du kommenterat i min blogg. Du har en fin blogg med många värdefulla tankar och fina bilder. Läsvärd!

Christina sa...

natt min goa vän där uppe i Norrland
vännen i sydligaste skåne tänker på dig, skall du veta....
kram

Ella sa...

Så hoppas jag att det är, att en ängel vakar över oss alla. Dig med Elisabeth.

Gisans solsken behöver vi verkigen.

Anonym sa...

Man gör allt för sinna änglarsmå, vilka de än må vara.
Ha en toppen dag / Kram

Anonym sa...

Jag sitter här på jobbet med gåshud över hela kroppen... Glädjetårarna hotar svämma över :-) Det här är bland det finaste jag har fått i hela mitt liv. Du bär mig över träsket och sätter ner mig på fast mark. Nu känner jag att jag står stadigt och ska skina med mina solstrålar alldeles extra mycket på dig och alla underbara människor idag. Stora varma soliga kramar från Solen

Anonym sa...

Det är vackert att hoppas på eller att tänka så, att en ängel vakar över oss..

Kram på dig och jag hoppas att du får en riktigt bra dag idag!!!

Anonym sa...

Hej, jag vill bara att du ska skriva in Anns namn eftersom det är hon som har gjort illustrationen. Kanske du hittade diktsidan genom min länk till Gisan igår. Viktigt att respektera varandras verk!
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Tack för din förståelse. Det mesta brukar ju gå att lösa....
Kram Gunilla

Elisabeth sa...

anna: Åh, vad roligt att du hälsade på! Ja, det behöver vi nog alla - men somliga dagar behöver vi påminnas om den.. Välkommen tillbaka.. Kram..

inga m: Tack.. du har också en fin blogg.. med många vackra och intressanta bilder och inlägg! Välkommen tillbaka.. Kram..

christina: Vänskap är ett starkt band..och det knyts ihop av de godaste vännerna..! Jag säger Godmorgon till de vackraste skorna i Skåne..Kram..

ella: Ja, men så är det ju... det är bara så att en del människor inte vågar erkänna att de tror på skyddsänglar, utan det kallar sin skyddsängel för "tur"..! Din skyddsänger står ju precis bakom dig nu.. med handen på din axel! Gisan...ja, jag håller med dig - vi behöver solen!

anita: Ja, visst är det så! Men många människor lyssnar inte, eller så ser dom bara sina egna änglar, och inte andras... Det är synd.. Du är ju en ängel för mig - så vad kan jag göra för dig.. eller kanske var det faktiskt du som viskade att jag skulle skicka till Gisan..? Kram..

gisan: Då ser du ängeln som bor inom dig lite tydligare nu - och du kan lugnt, och i trygghet stråla vidare i världen.. du är så viktig för så många...Kram..

maria: Ja, men jag har alltid trott på änglarnas kraft..! Det kostar ju ingenting heller.. Hoppas DIN dag blir bra.. du har ju haft några tuffa dagar..skickar lite guldmix...Kram..

gunilla: Den vackra texten och ängeln hittade jag båda på "Google bildsökning", och jag är ledsen om jag trampade på någons tår! Jag har full respekt för andras verk - men någon koppling till dig hade jag inte!

Christina sa...

Vännen min, det hade varit kul om du hade gjort mig sällskap över en kopp kaffe, men det är så långt mellan oss....
Jag strör lite rosor över din dag och tack för dina rara kommentarer.
Kramkram

K sa...

Tänkvärda ord!

Anonym sa...

Trots att jag "tog med" mig det här inlägget till mig, så har jag varit här flera gånger idag och tittat på "mitt" inlägg =) Lådan är på väg nu. Älsklingen har åkt iväg med det. Kramar Carolina och be henne krama dig från mig. Det var så svårt att packa kramarna ;-)

Anonym sa...

Håller helt med. Gisan är en ängel på jorden, helt klart. Många kramar!

Elisabeth sa...

christina: Ja.. då får jag väl lukta på blommor istället för kaffedoft från Skåne..., men rosor från dig värmer alltid..Kram..

magalös: Åsså kommer du körande med snyggaste bilen i Sverige - blir man inte lite avundsjuk, så säg?? Kram..

gisan: Det ÄR ditt inlägg - och det ÄR din ängel.. och det är ingen ny ängel.. den har funnits inom dig alltid!! Kramarna ja.. Carolina har Viktor på besök.. så någon töntig mamma som kommer springande och vill kramas då...det är ju inte riktigt läge just nu då... men jag ska hälsa henne senare! Att packa kramar.. jo, men det tror jag att du gjorde - för det kan faktiskt änglar göra!! Kram..

hillan: Yes box!! Vi är nog många som kan skriva under på det!! Hoppas det blev ett bra "blaj-blaj"..! Kram..

Anonym sa...

Så fint! Finns inga ord...
Kramen