fredag 27 juli 2007

Ett fyndigt godnatt...



.... kanske man kan säga! För fynd har jag gjort idag... och så vill jag önska alla en riktigt god natt med de vackraste drömmar...

Fyndet.. En cd-skiva med Rod Stewarts "The great american songbook" hittade jag idag för 59 kronor!! Vad glad jag blev... nu kan jag lyssna på gamla amerikanska klassiker - med "What a wonderful world" som en av de absoluta favoriterna!

......

Mamma ligger fortfarande kvar på Hjärtintensiven. Hon har nu fått ont igen - varför hon får mer morfin. Blodtrycket är väldigt lågt, och hon är väldigt trött, sover mycket. Alla hjärtprover är ännu inte tagna - och fler undersökningar väntar. Pappa har varit hos henne hela dagen, och hela kvällen. Förutom några timmars "permission" däremellan.
Så väntandet fortsätter...och vi kan bara hoppas och be...

Dagen idag, och vårt liv härhemma på Himlastigen... det kommer imorgon! Jag har lovat Carolina att få låna datorn en stund nu...

Till alla er som läser min blogg, vill jag önska en riktigt god natt! Till alla er som följer mig på resan skickar jag en varm kram ... en godnattkram! Något som vi alla behöver....


GOD NATT...

12 kommentarer:

Anonym sa...

Godnatt Elisabeth jag tar med er i mina böner! Många kramar från Tussegumman

Anonym sa...

Natti natti vännen, önskar dig de godaste sömn o vackraste drömmar.
Nu ska jag stänga ner här, böckerna jag fick idag lockar mig så in i bombens nu. Står snart inte ut med nyfikenheten =).

Tusen o åter tusen kramar till dig från mig

Anonym sa...

roddan har snyggare legs än vad jag visste om, hahahaha
,,,,,,,,,,,,,
Elisabeth, nädå det är inte mig det handlar om, det är en annan kvinna som har gjort så länge, hon är till och med åtalad för det. Men jag skrev inte om henne men tydligen trodde hon det eftersom hon var in och kommenterade. Men jag gör som du, jag lägger inte ut kommentarer som bara är eländiga och vill starta bråk. Det har jag fått nog av.

Igår låg mitt inlägg på wp;s huvudsida, läskigt, huuuu, så många människor tittar och läser men man vet inte vilka dom är, hahaha

kramis i alla fall för din omtanke om mig

Anonym sa...

Mornning!
Hoppas du sovit gott!
Och jag håller tummarna för din mammas hälsa!

Kramen på dig!

Ella sa...

Hoppas du sovit riktigt gott.
Var fick du tag på den skivan så billigt? Den vill jag med ha. Har tänkt köpa den länge men det har bara blivit bortglömt.

Hoppas din mamma blir bättre igen, vad ledsamt att läsa att hon fått ont igen. Tänker ännu fler varma tankar.

Kram till er alla!

Anonym sa...

Godmorgon på dig vännen!

Så arbetsamt och svårt att inte ännu fått några lugnande besked om mamma... Vi får hoppas allihop att det går så bra som det kan gå...

En stor styrkekram med en önskan om att det ska regna guldströssel över er idag!!!

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen du fått en god natts sömn. Det behövs för att orka.
Kraft, mod och styrka
Kram

Christina sa...

God morgon vännen, ja man skall kanske säga god middag.
Hoppas att du sovit gott?
Idag sov jag länge och det brukar sällan hända....
Önskar dig och de dina en skön lördag
Kram

Anonym sa...

Jag hoppas att det går bra för din mamma!
Vicke

Anonym sa...

Hej, hittade hit via Gisan. Det låter som du har det ganska tufft. All lycka till dig.
Varm kram Tina

tinaahlin.webblogg.se

Elisabeth sa...

ytussegumman: Tack..det värmer och i mina böner finns all min tacksamhet.. Kram..

anita: Törs man fråga vad det är för böcker? Låter spännande.. kram..

sofia: Jo du, han har många dolda talanger..!! Jag håller med, det finns mycket elände.. Kram

åsa: Idag fick jag vara snabb med datorn - hade lånat ut den till dottern.. så nu får jag önska dig en härlig lördag kväll istället.. Kram..

ella: sovet är ju som det är..du vet! Men tack för omtanken.. Var det inte av dig jag fick tipset om att Rod S spelat in "What a wonderful world"? Iallafall finns den på Coop.. Kram..

maria: Efter alla år har man lärt sig att vänta, och tänja på tålamodets gräns... Kram..

christina w: Ja, det där sovet är en liten bristvara! Men jag får bita i det o gnälla om det.. då jag vägrar att äta sömntabletter! Så hoppas jag på överseende när det brister ibland.. Kram..

christina: Vad skönt att få sova ut! Du behövde nog det...! Det är väl det vi har helgerna till, eller? Åtminstone ibland.. Kram..

vicke: Tack snälla för din omtanke.. Kram..

tina: Välkommen in till min lilla eländes-lya! Ja, förlåt men ibland känns det lite som om det händer inte så mycket annat här än just.. elände!! Men tack snälla för din omtanke.. Kram..

Dubbelörn sa...

Min mamma hade också problem med hjärtat, fick en massiv hjärtinfarkt vid 90 års ålder, de opererade in en pacemaker o därefter var hon hur pigg som helst...

Kramar