tisdag 17 april 2007

Upp som en sol...





....ned som en pannkaka!
Visst var den här bilden lite kul?
Man behöver ett gott skratt ibland,eller hur?













Tisdag idag (Va !!! Det är ju inte länge sedan vi hade "sega tisdag"? Åh, vart tog alla andra dagar vägen?)
Gick till pappa och drack kaffe! Mamma åkte in på sjukhuset igår IGEN! Hennes blodvärde hade sjunkit till 71 och blodtrycket var lågt IGEN! Hon hade förlorat blod IGEN, och fick 4 påsar blod IGEN! Imorgon ska hon genomgå en hel drös med undersökningar IGEN, och nu är man på botten av berg- och dalbanan IGEN!
Gud, jag tror vi behöver ta ett allvarligt snack....! Kan du hjälpa mig att förstå det här?
Pappa skjutsade ner mig på stan! Det var tusen saker som behövde fixas: banken, försäkringskassan etc etc.
Hade lite tid att kika på VÄSKOR! Åh, vad jag skulle vilja ha en ny väska! Har sett en GUCCI på nätet - men den var ju inte precis billig....! Någon som har en sådan till övers?
Träff kl. 14.15 med "Pelle". (Bara jag!) Äntligen verkar det ha löst sig med en ledsagare till Sven-Erik!! En förutsättning är ju att Sven-Erik accepterar honom! Sven-Erik har ju ingen sjukdomsinsikt så jag måste använda "vita lögner" för att han överhuvudtaget ska gå med på det här! Social rehabilitering från försäkringskassan som långtidssjukskrivna har en möjlighet att få, är den vita lögn jag gett honom! Jag skulle aldrig kunna säga sanningen: att det är p g a sin sjukdom som han fått beviljat ledsagarservice från kommunen! Vi får se hur det går på torsdag!
Mitt intryck av Pelle var mycket positivt! Liknande intressen som Sven-Erik, och framför allt verkade han ha "hjärtat på rätta stället"! Åh, vad jag håller tummarna att det här blir bra! För Sven-Eriks skull!
Middag och Ally (missade som vanligt slutet!! Vad är det för fel på mig??)
Hjälpte Carro med biologiläxan! (Smart dotter och dum mamma - vem lärde vem?)
Roligt idag: "Pelle" ledsagaren (inte erövraren..), Carros kunskaper i biologi, väskspaning
Mindre roligt idag: Mamma IGEN, mina kunskaper i biologi (vad är det?)
Tips: Mitt enda tips för att slippa problematiken med väskinköp - byt kön!!
Till alla mina livlinor: Ett tack, en hälsning eller ett vänligt ord! Mer behövs inte för att vara livlina till någon! Tack till alla er som faktiskt inte vet om att ni är en livlina för mig!


4 kommentarer:

Christina sa...

Så jobbigt du har det.
Bilden var jättekul och visst behöver vi ett gott skratt då och då, det är väl därför som man klarar motgångarna i livet.

Anonym sa...

Hej. Tack för kommentaren. Ja du har rätt...Man måste gå vidare och jag brukar göra det också efter ett par dagars depp. Du är välkommen tillbaka.

cillirill sa...

Ja nog är det så! upp som en sol o ner som en pannkaka. Jag håller med dig jag hoppas så att svenErik kommer att känna kemi med denne Pelle, verkar SÅ bra, ska verkligen hållla tummarna. Tänker på dig! O du, hälsa din mamma från mig, tänker även på henne kram

Anonym sa...

Tack
precis som du försöker jag hålla fast vid dagensa glädje ämnen